PRISER

Vi har avbestillingsfrist på 48 timer, gjeldende på virkedager

Her finner du informasjon om våre priser og ofte stilte spørsmål nederst på siden.

Innholdsoversikt

Individuell terapi

Voksen/ungdom

Dag (kl 8-15.30)

45 min: 1560,- 

75 min: 2590,-

Ettermiddag/kveld (fra kl 15.30)

45 min: 1760,-

75 min: 2940,-

Par, foreldre- eller familiesamtale

Dag (kl 8-15.30)

75 min: 2940,-

60 min: 2360,-

Ettermiddag/kveld (fra kl 15.30)

75 min: 3120,-

60 min: 2490,-

*For par: 75 minutters time er i utgangspunktet anbefalt. Kort time for par (60 min) kan eventuelt bookes utover i terapiforløpet, i samråd med terapeuten.

Forsikring- og bedriftskunder

Samtale dag/kveld

45 min: 1800,-

Øvrige tjenester:

Arbeid med rapport/epikrise (timespris 45 min): 1300,- 

Buffer parkurs

Parkurs én dag (eller to halve dager) kun for ett par: kr 10 900,- per par

Parkurs helg for par i liten gruppe: 8 900,- per par

Kursavgiften skal betales i sin helhet senest 2 uker før kursstart. Påmelding er bindende, det vil si at kursavgift ikke refunderes ved avbestilling senere enn 2 uker før kurset. Ved avbestilling tidligere enn 2 uker, før refunderes 50% av kursavgiften. Dette gjelder ved all avbestilling, uavhengig av årsak. Ved avlyst kurs fra arrangøren sin side refunderes kursavgift i sin helhet.

Prisene våre justeres årlig i 1. januar
(neste justering: 01.01.24).

Ofte stilte spørsmål

Vi bruker betalingstjenesten Medipay. I etterkant av samtalen hos oss får du en sms med en betalingslenke. Deretter velger du om du vil betale du via Vipps, kort (kreditt eller debet) eller faktura. Lenken du får via sms varer i 48 timer. Dersom du ikke har foretatt deg noe innen da vil du automatisk motta en faktura med kr 75,- i fakturagebyr. Betalingsløsningen leveres av Medipay/Payex og innkreving gjøres av Swebank Sverige/Norge.

Vi gjør oppmerksom på at våre psykologer ikke har refusjonsavtale med det offentlige. Undersøkelser og behandling må derfor betales i det hele av den enkelte, NAV, forsikringsselskaper eller andre oppdragsgivere. Det er muligheter for å få dekket kostnader til terapi via helseforsikring. Dersom du har forsikring og avbestiller timen din etter vår abvestillingsfrist, dekkes ikke denne timen av forsikringen. I slike tilfeller belastes du for hele beløpet.

Avbestillingsfrist er 48 timer. Dette er for at vi skal ha mulighet til å fylle opp en avbestilt time og i flest mulige en mulighet til time hos oss. Avbestillingsfrist gjelder på virkedager. Eksempelvis må time på mandag kl 10 avbestilles torsdagen før før kl 10. Avbestilling som gjøres senere enn dette vil bli belastet i sin helhet.

Endring/avbestilling gjøres enkelt i vårt online bookingsystem. Dersom du ikke får gjort endring avbestilling i vårt online system, vennligst kontakt din psykolog direkte via mail.

Få psykolog dekket gjennom din helseforsikring

Mange bedrifter har helseforsikring for sine ansatte som dekker et visst antall (ofte 10-12) samtaler med psykolog. Sjekk med ditt forsikringsselskap om du kan få dekket dine utgifter til psykolog eller parterapeut.

Nei, vi har dessverre ikke refusjonsavtale

Bekkestuapsykologen har ikke refusjonsavtale. Det betyr at du ikke behøver henvisning hit fra din fastlege eller fra andre instanser. Det betyr også at det her vil være en høyere timespris enn dersom du går i terapi hos psykolog i det offentlige eller hos en psykolog med refusjonsavtale.

Nei, du trenger ikke henvisning for å bestille time

Dette er fordi psykologene på Bekkestua er et helprivat tilbud og dermed ikke er under noen refusjonsordning. Dersom du likevel har henvisning, kan det være fint å ta med for å bidra til mer utfyllende informasjon om situasjonen din. Vi samarbeider gjerne med din fastlege og eventuelt andre behandlere dersom du ønsker det.