Jobb med oss

Vi ønsker flere kolleger til deltidsstilling på dagtid og/eller kveldstid

KVALIFIKASJONER

Vi søker etter en trygge, dyktige og erfarne psykologer/psykologspesialister med relevant kompetanse og erfaring fra variert terapeutisk virksomhet. Erfaring fra klinisk arbeid både med voksne, barn/ungdom/foreldre og par er en fordel.

Vi ser etter en selvstendig, samarbeidsvillig og dyktig psykolog som er interessert i yrket sitt, som liker å skape og være innovativ, og som kan fungere i et læringsmiljø hvor det er viktig å oppmuntre, støtte og utfordre hverandre.

Som søker har du gjerne kjennskap til- og erfaring med ulike terapiretninger. Som psykolog i Bekkestuapsykologen er det fordel å kunne bruke mer enn èn behandlingstilnærming slik at man kan tilpasse behandlingsplan ut fra hva som gir den enkelte pasient effekt.

Som søker bør du ha minst ett års erfaring fra allmennpsykiatrisk poliklinikk i spesialisthelsetjenesten eller liknende. Søkere med noe erfaring fra privatpraksis er en fordel, men ikke et krav.

VILKÅR

Som psykolog med konsulentavtale via enkeltpersonsforetak hos oss vil du:

bli inkludert i arbeidsmiljøet på lik linje med andre i fellesskapet
få fast kontor, journal og administrative tjenester
bli profilert på våre nettsider
kunne få utvikle dine terapeutiske ferdigheter i felleskap med andre

OM BEKKESTUAPSYKOLOGEN

Bekkestuapsykologen en privat psykologklinikk som siden oppstarten i 2015 har hatt en jevn vekst og som fortsetter å pådra seg mange spennende psykologfaglige oppgaver og oppdrag, primært innenfor psykoterapi og parterapi, men også kursvirksomhet og foredragsvirksomhet. Vi holder til på Bekkestua, midt i Bærum. Vi er i dag til sammen 7 psykologer i Bekkestuapykologen, hvorav noen jobber fulltid og noen er tilknyttet som enkeltpersonsforetak på deltid. Vi har et veldig hyggelig og åpent miljø, jevnlig sosiale og faglige samlinger og lav terskel for å bruke hverandre til kollegaveiledning, både i planlagte samlinger og mer spontant ved behov.

Søknadsfrist og oppstart: fortløpende/snarest
For spørsmål er du velkommen til å ringe Elisabeth Gislerud på telefon 9974 3988. Eller send søknad og CV via mail.

Oppstart: Etter avtale
Søknadsfrist: Søknader tas i mot fortløpende
Kontaktperson: Elisabeth Gislerud, daglig leder i Bekkestuapsykologen
Ansettelsesform: Leieavtale/Enkeltpersonsforetak i konsulentavtale en til to dager/kvelder i uken.
 

Bekkestuapsykologen har for tiden stor pågang og etterspørsel innenfor psykoterapi for voksne, barn/ungdom og foreldre, og par. Vi søker derfor etter psykologer/spesialister som kunne tenke seg å jobbe hos oss en eller flere dager per uke. 

Kunne du tenke deg å jobbe hos oss en eller flere dager per uke, eller en ettermiddag/kveld i uken? Da vil vi gjerne høre fra deg!