Kurs

Her er oversikt over alle våre aktuelle kurs

Ofte kan kurs være en fin måte å lære noe nytt på. Kursene hos oss er nøye utviklet av våre engasjerte psykologer, basert på erfaring fra terapi, jobbhverdagen og livet generelt. Vi tilbyr kurs både for privatpersoner, par og for grupper i bedriftsmarkedet. Vi utvikler også kurs på bestilling, i samarbeid med bedrifter som ønsker det. Velkommen til kurs holdt av våre psykologer, enten du kommer til oss eller vi kommer til deg.
Ro ned. En helhetlig stressmestring workshop med fokus på pust og yoga

3 timers workshop: Finn ro – en helthetlig tilnærming til stressmestring

Har hverdagens krav og bekymringer ført til at du føler deg utmattet og overveldet? Ønsker du å lære effektive teknikker for å finne indre ro og balanse i livet ditt? Da kan «Finn Ro Workshopen» være det perfekte valget for deg.

Påmelding

Ufrivillig barnløs

Dette er et kurs for deg som strever med at livet endte opp uten barn og som ønsker deg mer tilfredshet i livet.

Påmelding

Vanedannelse

Har du et ønske om å endre levevaner? Dette kurset har som mål å gi deg en helhetlig forståelse av vanedannelse og endring hos mennesker, samt konkrete råd og teknikker for å nå de målene du ønsker.

Påmelding

Utviklingspsykologi

Dette kurset gir deg råd og veiledning om barns behov for informasjon og sammenheng i vanskelige perioder for foreldre. Kurset er forankret i utviklingspsykologi samt en helhetlig forståelse av stress og belastning.

Påmelding

Stresshåndtering og tidsstyring

Dette kurset vender blikket innover i oss voksne, i vår egen indre dialog og kanskje hardeste kritiker. Kurset er forankret i en helhetlig forståelse av stress og belastning samt kognitiv adferdsterapi. Målet er på å bli bevisst det vi sier til oss selv i situasjonene; i forkant, under og etterkant.

Påmelding

COS-P (Circle of Security Parenting)

Vi holder kurs i den anerkjente metoden Circle of Security parenting (COS-P), både privat for foreldrepar alene og i grupper.

COS-P er et foreldreveiledningsprogram som har som mål å fremme trygg tilknytning mellom barn og forelder.

Påmelding

Parkurs – Bufferkurs for par

Påmelding

Selvivaretakelse

Høsten 2023 starter vi et nytt kurstilbud hos Bekkestuapsykologen, for personer som av ulike årsaker opplever at kroppen ikke lenger spiller på lag. Vi kaller det Kurs i Selvivaretakelse.

Påmelding

Kurs for bedrifter

Er du interessert i kurs for bedrifter?
Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet.