Kurs

Her er oversikt over alle våre aktuelle kurs

Ofte kan kurs være en fin måte å lære noe nytt på. Kursene hos oss er nøye utviklet av våre engasjerte psykologer, basert på erfaring fra terapi, jobbhverdagen og livet generelt. Vi tilbyr kurs både for privatpersoner, par og for grupper i bedriftsmarkedet. Vi utvikler også kurs på bestilling, i samarbeid med bedrifter som ønsker det. Velkommen til kurs holdt av våre psykologer, enten du kommer til oss eller vi kommer til deg.

Hvordan du skaper deg et godt og meningsfullt liv som ufrivillig barnløs

Dette er et kurs for deg som strever med at livet endte opp uten barn og som ønsker deg mer tilfredshet i livet.

Påmelding

Endring?

Har du et ønske om å endre levevaner? Dette kurset har som mål å gi deg en helhetlig forståelse av vanedannelse og endring hos mennesker, samt konkrete råd og teknikker for å nå de målene du ønsker.

Påmelding

Alle foreldre går gjennom strevsomme perioder – hva er lurt å si til barna sine da?

Dette kurset gir deg råd og veiledning om barns behov for informasjon og sammenheng i vanskelige perioder for foreldre. Kurset er forankret i utviklingspsykologi samt en helhetlig forståelse av stress og belastning.

Påmelding

Stressa, frustrert og litt sint i tidsklemma?

Dette kurset vender blikket innover i oss voksne, i vår egen indre dialog og kanskje hardeste kritiker. Kurset er forankret i en helhetlig forståelse av stress og belastning samt kognitiv adferdsterapi. Målet er på å bli bevisst det vi sier til oss selv i situasjonene; i forkant, under og etterkant.

Påmelding

Foreldrekurs i Trygghetssirkelen (COS-P)

I slutten av april starter vi en ny kursrekke i den anerkjente metoden Circle of Security parenting (COS-P).

COS-P er et foreldreveiledningsprogram som har som mål å fremme trygg tilknytning mellom barn og forelder.

Påmelding

Parkurs – Bufferkurs for par

Helgen 2. og 3. september 2023 holder vi igjen parkurs hos oss på Bekkestuapsykologen. Kurset holdes i våre koselige lokaler sentralt på Bekkestua. Kursholdere denne helgen er psykologene Eline Balsnæs og Elisabeth K. Gislerud.

Påmelding

Kurs i Selvivaretakelse

Høsten 2023 starter vi et nytt kurstilbud hos Bekkestuapsykologen, for personer som av ulike årsaker opplever at kroppen ikke lenger spiller på lag. Vi kaller det Kurs i Selvivaretakelse.

Påmelding

Kurs for bedrifter

Er du interessert i kurs for bedrifter?
Ta kontakt med oss gjennom kontaktskjemaet.