Kveldsterapi

Terapi på ettermiddag og kveld

Flere av våre psykologer tilbyr terapi på ettermiddag- og kveldstid. For en del kan det være en utfordring å finne tid til terapitimer i en hektisk hverdag. Kanskje er det vanskelig å komme fra på jobb eller at du av andre årsaker ønsker å terapi på ettermiddagen eller kvelden. Da er du velkommen til å benytte deg av vårt kveldstilbud. Vi har flere dyktige psykologer på vårt kveldsteam. Timene kan bookes enkelt via vår online bestilling eller du kan kontakte psykologen du ønsker å gå hos direkte via mail.

Kontakt oss / Bestill time

Bestill time via vår online bestillingstjeneste eller fyll ut vårt kontaktskjema under for timebestilling.

Du kan også sende henvendelse om du ønsker å bli kontaktet vedrørende våre andre tjenester. 

Praktisk info

Du kan også kontakte oss ved å sende e-post eller ringe vårt sentralbord.

Telefon: 459 11 618
E-post: post@bekkestuapsykologen.no
Adresse: Nadderudveien 6a, 1357 Bekkestua
Åpningstider: Man-fre kl 08-20

Vanlige spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene, slik at du skal føle deg ivaretatt og godt orientert.

GRATIS PARKERING på egne parkeringsplasser utenfor huset, innkjørsel fra Nadderudveien. Eventuelt kan du parkere ved flere butikker i nærområdet dersom vår parkeringsplass er full.

Åpningstider Man-fre kl. 08:00-20:00

Telefontid kl 08.00 – 16.00

Timebestilling, endringer og kanselleringer gjøres i TIMEBESTILLING senest 48 timer i forkant. Ved spørsmål om timebestilling eller annet er du alltid velkommen til å kontakte oss, enten via kontaktskjemaet, via mail direkte til psykologen din eller på telefon.

Telefontid kl 08.00 – 16.00 mandag-fredag. Telefonen besvares av et sentralbord som videreformidler beskjed til psykologene hos oss. Vi kontakter deg tilbake så snart vi har anledning.
TELEFON: 459 11 618