Ufrivillig barnløs

Dette er et kurs for deg som strever med at livet endte opp uten barn og som ønsker deg mer tilfredshet i livet.

Hvordan du skaper deg et godt og meningsfullt liv som ufrivillig barnløs

Du vil få verktøy og strategier for å håndtere vonde følelser og reaksjoner som sorg, skam og utenforskap, slik at du opplever en større tilfredshet i livet.

Du lærer å takle vanskelige sosiale situasjoner, som høytider og ferier, slik at du er godt forberedt og slipper å grue deg i forkant.

Du vil lære hvordan du kan skape nære og gode relasjoner til de rundt deg, også til en partner med barn, slik at du ivaretar verdifulle relasjoner.

Du vil få verktøy og strategier for hvordan du kan skape deg en kursendring, basert på dine verdier og behov, slik at du kan ta et godt steg mot et mer meningsfullt og godt liv.

Kursholdere er Cecilie Hoxmark og Cathrine Johansen Bure. Cecilie er grunnlegger av Prosjekt Åpenhet, ufrivillig barnløs, foredragsholder, forfatter av fagboken Barnløs og podkaster Barnløs på godt og vondt. Cathrine er psykologspesialist v/Bekkestuapsykologen.

Dette er et digitalt kurs med oppstart september 2023, pris kr. 6200 for 6 moduler a 2 timer. Tilgang til kursportal i et helt år med nyttige ressurser. Tilgang til medlemsportal i ett år med Q&A live og webinarer med relevante temaer.

Følg link for påmelding: https://kurs.prosjektapenhet.no/a/2147642700/sd7PVzg4