Stresshåndtering og tidsstyring

Dette kurset vender blikket innover i oss voksne, i vår egen indre dialog og kanskje hardeste kritiker. Kurset er forankret i en helhetlig forståelse av stress og belastning samt kognitiv adferdsterapi. Målet er på å bli bevisst det vi sier til oss selv i situasjonene; i forkant, under og etterkant.

Stressa, frustrert og litt sint i tidsklemma?

Å bygge en familie kan være livsomveltende og i perioder altoppslukende. Men samtidig skal de fleste av oss jobbe 100%, være en god venn, være sosial, prøve å trene, delta i barnas aktiviteter og arrangementer osv. osv. Vi ender i en hverdag hvor det kan føles som man løper i et hamsterhjul for å prøve å rekke alt. Og velmente forsøk på å gjøre det beste for barn og familie ender opp i frustrasjon.
Dette kurset vender blikket innover i oss voksne, i vår egen indre dialog og kanskje hardeste kritiker. Kurset er forankret i en helhetlig forståelse av stress og belastning samt kognitiv adferdsterapi. Målet er på å bli bevisst det vi sier til oss selv i situasjonene; i forkant, under og etterkant. Og hvordan det påvirker følelsene vi får og opplevelsen vi har av handlingsvalg. Videre har kurset som mål å gi en forståelse av hva stress er og gjør med oss; og verktøy for å håndtere stress på andre måter.
Varighet: 2 kursganger a 2 x 45 min.