Yoga for Indre Balanse

Et kurs for deg som strever med å finne balansen i livet og som kan trenge litt kyndig hjelp til å lande tryggere i egen kropp og eget liv.
Kurset er satt opp i samarbeid med Magenta Yoga og ledes av psykolog og yogalærer Elisabeth G. Kolrud.
Velkommen til en yogatime vi har valgt å kaller for «Yoga for indre balanse». – Like deilig som den høres ut som.
Tirsdager kl 10-11:15 på Magenta Yoga på Bekkestua. Oppstart tirsdag 20. august.

Dette er yogatime for deg som vet at kroppen på ulike vis har sagt i fra at du kan trenge å finne en bedre balanse, men som synes nettopp det er vanskelig å få til. Kanskje opplever du å være fanget i et slags hamsterhjul som det kjennes umulig å tre ut av. Eller kanskje har du allerede ramlet ut og prøver å finne veien tilbake til en mer bærekraftig måte å leve livet på.

I denne timen har vi fokus på å roe ned og styrke nervesystemet og vi trener på evnen til å skru på ro- og hvilemodus i kroppen. Vi har fokus på myke og frigjørende stillinger for å åpne opp for mer energi og bedre balanse i kroppen. Det blir ingen for vanskelige stillinger og timen vil tilpasset deg enten er utbrent, har fatigue, er sliten, sykemeldt eller kanskje opplever at du står i fare for å bli det.
Målet er at du skal gå ut fra hver time med litt mer ro, styrke, en følelse av bedre indre balanse og muligens en intensjon om hvordan du kan integrere noe av hva som skaper denne balansen inn i livet ditt.
Lærer på denne timen er Elisabeth G. Kolrud, som er psykolog og daglig leder hos Bekkestuapsykologen og yogalærer.
Kurset går over 8 uker, pris kr 2200,-
Påmelding via Magenta Yoga sine nettsider eller via mail til lise@magentayoga.no
Spørsmål kan også rettes direkte til yogalærer Elisabeth: elisabeth@bekkestuapsykologen.no
Varmt velkommen💗